joi, 23 mai 2013

Despre cancer si vindecarea lui

Recent am auzit despre un tanar care a murit la numai 20 de ani, doborat de boala secolului 21, cancerul. Mihaila Ramon ii era numele, fost elev in liceul C.A Rosetti, nu l-am cunoscut personal, in schimb am avut cunostinte comune, parea genul de baiat vesel, caruia ii place viata, care nu merita sa pateasca asa ceva, nimeni nu merita asta. Ma pun in locul prietenilor mei, trezindu-se intr-o zi cu soare, ca pe prietenul lor plin de viata, care parea fericit si fara probleme l-a traznit cancerul. Pe mine personal, moartea lui m-a determinat sa ies si sa spun pentru cei care nu stiu inca, CANCERUL SE POATE VINDECA! Este adevarat ca depinde oarecum de stadiul sau, da, dar lafel depinde si Chimioterapia( numai ca in cele mai multe cazuri aceasta face numai sa inrautateasca situatia ). Acesta este paradoxul secolului 21 : cu cat dai mai multi bani pentru a investi in sanatate cu atat mai mult sanatatea noastra este pusa in pericol. 

Tin sa va anunt ca nu exista nu numai un tratament, ci mai multe. Numai ca in primul rand trebuie sa intelegem niste chestii de baza, cum ar fii ca aproape toate chestiile din jurul nostru conduc la aceasta boala "incurabila". Sa va dau un exemplu, pentru viata unui adolescent in general:

Te trezesti, primul lucru pe care il faci este sa te duci la baie si sa te speli pe dinti, cu o pasta de dinti de care tu nu realizezi ca este defapt o spuma de dinti. Spuma de dinti (Colgate, Aquafresh, in general toate pe care le gasiti in super-marketuri ). Probabil te-ai uitat vreodata pe spatele cutiei sa vezi ingredientele. Pentru unii nu inseamna cine stie ce, dar pentru cei ce stiu, pasta de dinti pe baza de flour ( toate din super-marketuri, magazine etc. ) este o otrava pentru creier in primul rand, in al doilea rand pentru ficat, iar in al treilea rand pentru corp. Otrava pentru creier este deoarece flourul ataca nervii, creeand un efect de letargie asupra mintii, prajindu-ne creierul in timp.
In caz ca nu stiati, si apa de la robinet este fluorizata, ca in caz de orice sa avem din ce sa ne indobitocim . O alta reactiune a flourului este calcifierea oaselor, si nu numai. Primul organ care se calcifiaza in timp este glanda pineala. Glanda pineala sau al III-lea ochi se afla fix in centrul creierului nostru, care are multe intrebuintari, una dintre ele fiind perceperea realitatii, odata perturbata glanda pineala, va fi mai greu sa ne dam seama de valorile adevarate ale vietii. Glanda pineala se mai ocupa cu secretia de melatonina din timpul nopti, aceasta fiind responsabila pentru inducerea starii de somn profund. Mai multe informatii despre fluor ---> http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4213182-fluorul-otrava-noastra-cea-de-toate-zilele
Pentru cei care nu stiau fluorul se gaseste peste tot : sampon, pasta de dinti, gel de dus, sapun lichid, pana si in unele alimente. O alternativa pentru igiena corporala ar fi sampoanele si pasta de dinti de la plafar(o sa observati imediat diferenta dintre o pasta si o spuma de dinti). Personal recomand produsele VivaNatura: http://www.vivanatura.ro/bio/


Al doilea lucru pe care il faci cand te trezesti de dimineata este sa te duci si sa iti iei micul dejun (asta daca esti un om normal), te duci, deschizi frigiderul si hmmm, ce sa vezi ai cam asa : E-uri pe paine, conservanti la cutie, branza de la vaci indopate cu antibiotice ca sa poata produca cat mai mult lapte, si oua de la gaini inghesuite intr-un cutie mai mare, care se omoara intre ele ca sa nu se calce in picioare in custile alea infecte, probabil mai ai si niste carne sa gatesti, lafel de infestata cu antibiotice si conservanti, iar daca ai chef sa mananci sanatos probabil o sa-ti tai si tu o rosie care probabil a stat pe rafturile de la supermarket 1 luna sau 2, caz in care ori este modificata genetic sau stropita cu "erbicide"(in cazul in care nu stiati, o leguma netratata trebuie sa reziste maxim 5 zile dupa ce a fost culeasa); in ziua de astazi nici macar din piata nu mai poti sa fii sigur ca iei ceva natural, aproape toate sunt importuri . Iti pui un pahar de Cola sau Pepsi si ala e micul dejun. Ati inteles ideea.

Al treilea lucru pe care il faci dimineata este desigur sa te imbraci. Mai nou pana si daca te imbraci esti in pericol sa faci cancer, numai ca industria hainelor nu si-a dezvoltat atatia antreprenori ca industria mancarii. De curand firme precum H&M au fost acuzate pentru ca folosesc in tesatura hainelor pe care le produc material cancerigen(pentru piele).

Al patrulea lucru pe care il faci, poate nu il faci in fiecare zi, oricum nu ar trebui sa-l faci niciodata, este sa iesi cu prietenii la MC, sau la oricare alt fast-food de toate felurile. Ne-a ajuns cat ne-am otravit cand eram mici pentru ca ne entuziasmam la o jucarie pe langa "Happy-Mealul" obisnuit. Daca carnea e proasta in comert, nu ma imaginati ca in fast-fooduri este mai buna, din contra. Un hamburger normal se scofalceste in 3 zile, dupa 7 zile un Hamburger de la "Mec" arata impecabil. Decideti voi daca e de bine sau nu desi stim cu totii raspunsul. 

3 din 4 lucruri le faci sigur zilnic. Imagineaza-ti ce se intampla dupa un an, dupa 2, dar dupa 10? Ii mai apuci? Depinde de fiecare cat duce...

Alimentatia e punctul unde cancerul loveste cel mai usor, ne neglijam atat de mult dieta si corpul asa incat facem din organele noastre o tinta pentru cancer ca sa se dezvolte. Primul pas si cel mai important in lupta cu cancerul este prevenirea lui. O dieta buna poate preveni cancerul si poate chiar lupta cu el. Iata si un link cu un articol mai detaliat si probabil mai bine scris despre cum suntem controlati de industria alimentara: http://viataverdeviu.ro/dependenta-de-mancare-metodele-prin-care-industria-alimentara-ne-controleaza/

                                            

Acestea sunt cateva legume/fructe/seminte care au proprietatea de a lupta cu cancerul. Cautati sa aveti o dieta cat mai echilibrata. Nu pot sa va zic sa renuntati la carne, este la atitudinea voastra, dar va zic ca omul nu este facut sa consume carne, daca veti lua stomacul omului sa va uitati la el veti vedea ca el este foarte asemanator cu cel al animalelor ierbivore. Cautati ca carnea sa fie proaspata, iar oualea sa fie de tara, in caz ca nu sunt, cautati sa fie nr.2,1 sau 0(ecologice)

Primul tratament despre care va voi vorbi este desigur marijuana. Fumata, marijuana pe langa starile alterate ale mintii, are capacitatea de a incetini tumoarea la nivelul plamanilor, doar atat. In schimb, daca cautati sa faceti ulei de hasis sau ulei din seminte de canepa, acesta este un tratament nu neaparat ieftin, putin greu de procurat dar orice este posibil (tratamentul este bun pentru toate tipurile de tumori) . Uleiul si lichiorul de hasis nu sunt legale la noi in tara, desigur asta nu e o problema cand vine vorba de sanatatea ta, dar chiar daca ai o problema si cu chestia asta iti poti cumpara ulei din seminte de canepa, care are aproximativ cam acelasi efect asupra tumorilor cum il au si cele 2 "ilegalitati".
Iata cateva linkuri utile in legatura cu aceste informatii:

http://www.naturalcuresnotmedicine.com/2013/02/hemp-oil-one-of-best-alternative-cancer.html --> explicatii scurte si filme documentare pe aceasta tema
http://www.ghiduldesanatate.ro/01-sanatate/uleiul-de-canabis-vindeca-cancerul/
- Comenzi ulei canepa: http://www.canah-shop.ro/ulei-de-canepa-presat-la-rece-natural-sau-certificat-ecologic/

Al doilea tratament, probabil mai greu de procurat provine din copacul Graviola(The Soursop tree), este un copac mic, tropical-American.
Universitatea catolica din Coreea de Sud raporteaza ca Graviola a aratat ca ataca selectiv celulele canceroase, lasandu-le intacte pe celelalte, fata de chimioterapie, unde pe langa celulele canceroase iti mai sunt omorate alte cateva milioane.

http://cancer.vg/en/annona-muricata-soursop

Aici aveti si un link cu un documentar full despre leacurile interzise ale cancerului: http://www.youtube.com/watch?v=BTGye7kA6rM



Odihneste-te in pace, sper ca odata cu moartea ta sa fi deschis caile si mintile multor oameni, astfel incat sa nu fi murit in van! Dumnezeu sa te binecuvanteze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu